UW COMMUNICATIE OF EVENT ORGANISEREN

COMMUNICATIE & VORMGEVING EFFECTIEF INZETTEN

VOOR ONDERNEMERSSUCCES

 

BEING CREATIVE IS NOT A HOBBY

IT'S A WAY OF LIFE

 

Communicatie & vormgeving om uw ondernemerssucces te creëren

Als bedrijf of organisatie is het een hele klus om uw communicatie te structureren, organiseren en daarbij te (laten) creëren. Geen stortvloed aan informatie maar communicatie effectief continueren. Uw boodschap, identiteit & missie steeds helder en consequent blijven uitdragen. Daarnaast wilt u uw visuele uitstraling modern, onderscheidend en proffessioneel houden.

 

Uw communicatie & uitstraling effectief inzetten

Communicatie is het middel om uw doelgroep te informeren of prikkelen. Vaak is er geen of niet genoeg tijd of kennis & ervaring om dit gestructureerd op te pakken binnen uw bedrijf of organisatie. Het wordt weggezet op een medewerker bij zijn of haar dagelijkse werkzaamheden. Waardoor uw communicatie zonder opzet geen prioriteit krijgt. Helder-zicht kan u hierin ondersteunen zodat u geen medewerker hiervoor belast of in dienst hoeft te nemen.

 

 

Uw communicatie plannen & organiseren

Samen maken we een plan wat u graag wil communiceren intern en extern. In welke frequentie en welke (onderscheidende) communicatiemiddelen we daarvoor inzetten. Dat kan periodiek zijn zoals social media, nieuwsbrieven, periodieken acties, jaarverslagen of de website up to date houden. Maar ook eenmalig zoals een opening, verhuizing, open dag, campagne, lancering van product/dienst of een vernieuwde uitstraling van uw bedrijf of organisatie.

 

Helder-zicht helpt u bij het organiseren van uw communicatie om deze kwalitatief te continueren. Naast het plannen en organiseren kan Helder-zicht deze communicatie ook creëren in creatieve concepten, vormgeving en levering van communicatiemiddelen. Van idee tot uitwerking kan Helder-zicht u ondersteunen. Dat kan bijv. wekelijks een uur zijn of een eenmalige opdracht. Van interm voor een project tot een campagne of lancering van een nieuw product of huisstijl.

 

Uw event organiseren

Organiseren & plannen is mij op het lijf geschreven, zoekt u complete ondersteuning om een event te realiseren? Van idee tot planning, van organisatie tot communicatie, van regie tot aansturing, graag maak ik samen met u uw event tot een perfecte herinnering wat indruk zal maken.