VORMGEVING

COMMUNICATIE & VORMGEVING EFFECTIEF INZETTEN


BEING CREATIVE IS NOT A HOBBY

IT'S A WAY OF LIFE


Uw communicatie & vormgeving effectief inzetten

Helder-zicht zorgt voor een toegevoegde waarde aan uw uitstraling! Grafische vormgeving & visuele communicatie met een onderscheidend conceptueel uitgangspunt. Concepten worden toegespitst op het onderwerp, weloverwogen en verrassend uitgewerkt in vorm, wat resulteert in ontwerpen die aanspreken bij uw doelgroep.


Bent u helder in zicht?

Het juiste concept met een aansprekende vormgeving zorgt er voor dat uw identiteit en missie helder zijn, uw boodschap doelgericht, uw communicatiemiddelen herkenbaar en voor een krachtige, professionele uitstraling.


Zichtbaar

Maak uzelf zichtbaar! Helder-zicht geeft uw communicatiemiddelen een herkenbaar gezicht!  

 
Communicatieadvies  |  www.wienekecommunicatieadvies.nl

Als bedrijf of organisatie kan het een flinke taak zijn om uw communicatie te plannen, organiseren en daarbij te (laten) creëren. Vaak is er niet voldoende tijd, kennis of ervaring om dit consequent  en gestructureerd op te pakken binnen uw bedrijf of organisatie.

 

Bent u op zoek naar advies & ondersteuning om uw communicatie te plannen, organiseren, creëren en bovendien kwalitatief te continueren? Hierbij kan ik u van dienst zijn. Eenmalig, periodiek, jaarlijks of projectmatig, samen zetten we uw communicatie op scherp!